Rukavice FISHMACHINE No chance winter
Rukavice vhodné pro zimní rybolov, odolné vůči oděru, protržení, UV záření i nečistotám. Zkrácené na palci, ukazováčku i prostředníčku pro snadnou práci s prutem. Vybavené protiskluzovou gumou na dlani a stahovacím páskem kolem zápěstí.
Kategorie: | Rukavice |
---|
Tyto rybářské rukavice prošli dlouhým vývojem a testováním v krutých podmínkách na norských rybářských lodích i mezi obyčejnými rybářskými nadšenci. Jsou vyrobeny z kvalitního neoprenu, který má výborné termoizolační schopnosti. Tento materiál je také vysoce odolný vůči oděru, protržení, UV záření a nečistotám. Pro snadnou práci s prutem a navijákem jsou rukavice zkrácené na palci, ukazováčku i prostředníčku. Na dlaních mají rukavice protiskluzovou gumu, která napomáhá tomu, aby vám neklouzal prut v rukou. Kolem zápěstí je k dispozici stahovací pásek na suchý zip. Vnitřek rukavic je příjemný a měkký i přes to, že jsou zpracované z neoprenu. Pokud jste rybář, který chodí k vodě i v nepříjemném počasí, potom pro vás budou tyto rukavice nedílnou součástí.
- Výborné termoizolační schopnosti
- Kvalitní materiál odolný vůči oděru, protržení, UV záření a nečistotám
- Zkrácené na palci, ukazováčku a prostředníčku
- Protiskluzová guma na dlani
- Stahovací pásek na suchý zip kolem zápěstí
- Příjemný a měkký vnitřek
Průvodce velikostmi
Obvod: 22 cm
Délka: 21.5 cm
Materiál a údržba
Sušení: Po praní je nutno oblečení dobře vymáchat. Membránové oblečení je z pravidla nepromokavé, proto „klasické“ ždímání a odstřeďování v pračce nemá význam. Můžete ho však po praní nechat krátce vyždímat nebo alespoň odsát vodu z pračky, v závislosti co vaše pračka umí. Ruční „ždímání“ neprovozujte, neboť můžete poškodit membránu. Nedoporučujeme také sušit v bubnové sušičce nebo žehlit. Po praní rukavice prostě pověste na věšák, nechte odkapat a usušit, což může sice trvat i několik dnů v závislosti na prostředí, avšak je to to nejlepší řešení. Doporučujeme sušit při pokojové teplotě.
Země původu: Pakistán
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.